OVER

Student&Huis Delft is een studentenorganisatie die vanuit de Katholieke Studenten Vereniging Virgiel, gesitueerd in Delft, is opgericht. Door een aanzienlijke vraag voor huisvesting vanuit Virgilianen, ontstond her het initiatief voor een huisvestingscommissie. De beschikbare plekken waren niet toereikend, waardoor deze commissie zich ging inzetten voor de realisatie van nieuwe panden. Onderhand gaat de commissie al weer wat jaren mee en begint deze steeds succesvoller te worden met de aantrekkende huizenmarkt. Door de goede documentatie door de jaren heen is er al heel wat ervaring en expertise opgebouwd. Derhalve kan de commissie u dan ook optimaal van dienst zijn bij het oprichten van een nieuw studentenhuis in Delft.

Een typisch proces gaat als volgt in werking.

Investeerders

Om ons doel te bereiken zijn wij op zoek naar investeerders die geïnteresseerd zijn in de aankoop van een studentenhuis. Als investeerder van S&HD houden wij u volledig gratis en vrijblijvend op de hoogte interessante panden. Dit betreft panden in Delft die geschikt zijn als studentenwoning en een goed rendement behalen. Na de aankoop van een pand begeleidt S&HD u als investeerder verder in het proces van oplevering tot verhuur van het studentenhuis.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Studenten

Wij helpen jou in je zoektocht naar een nieuw huis als lid van onze vereniging. Of je nu zelf een huis wilt oprichten, een van je ouders in een huis wilt investeren of op zoek bent naar een kamer. Wij zijn altijd te bereiken via onze contactpagina.

Mocht dit je interesse trekken, maar weet je niet wat Virgiel inhoudt? Kom dan langs tijdens de jaarlijkse OWee om kennis te maken met de vereniging.