Cornelis Trompstraat 42-44

Wederom een succesvol traject heeft voor de oplevering gezorgd van een nieuw studenten-meisjeshuis in Delft. Waar zij voorheen woonden aan de Coenderstraat, wat toch enige jaren al zijn gebreken vertoonde, hebben deze dames nu een werkelijk grote verbetering ondergaan door te verhuizen naar de Cornelis Trompstraat. Niet alleen dit, maar ook konden er meer huisgenoten bijkomen, aangezien het nieuwe pand meer kamers biedt. Onderstaand is het exterieur, en gemeenschappelijke ruimte te zien. Hier is dan ook de huisnaam zichtbaar, ‘Martini Mansion’.

Deze gemeenschappelijke ruimte heeft een oppervlak groot genoeg om alle studenten te voorzien van de dagelijkse benodigdheden. Hier bevindt zich dan zowel de zithoek als eetkamer.

Verder is hier ook alle ruimte voor persoonlijke spullen op planken, zoals te zien is in onderstaande foto.

_DSC9200

Verder is de keuken ook van alle gemakken voorzien met een breed, groot fornuis om voor alle studenten te kunnen koken. De keuken heeft ook een ingebouwde vaatwasser.

_DSC9206

Vanuit de gemeenschappelijke ruimte kan men de tuin in, die bestaat uit een hoger gelegen veranda en een lager gelegen groene tuin. Ook hier is een eetgelegenheid bij mooi weer.

Het huis bestaat uit een totaal van 10 studenten, die elk een eigen kamer hebben. Enkele worden hieronder getoond. De eerste is een kamer van een tweedejaars student, grenzend aan de woonkamer.

De tweede kamer is van een vijfdejaars student, welke ook een tweede gedeelte boven haar kamer heeft. Hier is enkel het slaapgedeelte getoond.

_DSC9213

Tot slot een kamer van een eerstejaars. Deels van de foto afgevallen is het bureau aan de rechterkant.

_DSC9227

Student&Huis Delft kijkt weer terug op een succesvolle samenwerking, waarbij zowel studenten als verhuurder geholpen zijn. Heeft dit uw interesse gewekt, en ziet u het ook wel zitten om te investeren? Neem dan contact met ons op!